Paris Saint-Germain woedend: Neymar nergens te bekennen

Reacties

Neymar doet er alles aan om een transfer te forceren bij Paris Saint-Germain. De aanvaller zou zich maandag melden voor de training, maar hij was in geen velden of wegen te bekennen.

Paris Saint-Germain woedend: Neymar nergens te bekennen

Het is inmiddels geen geheim meer dat Neymar wil vertrekken bij Paris Saint-Germain. Hij trok in de zomer van 2017 voor 222 miljoen euro van Barcelona naar PSG om daar de grote ster te worden, maar werd nooit helemaal gelukkig in Parijs. Daarom heeft hij inmiddels een transferverzoek ingediend.

PSG staat open voor een vertrek van Neymar, maar alleen als een club de hoofdprijs wil betalen. De Franse topclub lijkt in ieder geval 200 miljoen euro te willen ontvangen, maar sommige media spreken zelfs van een vraagprijs van 300 miljoen. De starre houding van PSG ergert Neymar mateloos en de Braziliaan besloot daarom maar weg te blijven van de training.

'Paris Saint-Germain bevestigt dat Neymar niet aanwezig was op de afgesproken plaats en tijd. Hij had geen toestemming van de club om afwezig te zijn', laat PSG in een statement weten. 'De club betreurt deze situatie en zal dan ook maatregelen treffen.'

Het statement van PSG komt als een verrassing, omdat de Franse media de afwezigheid van Neymar eigenlijk niet als groot nieuws zagen. De Braziliaanse international is immers nog geblesseerd en veel kranten dachten daarom dat hij zich later mocht melden van de club, maar door het statement van PSG lijkt duidelijk dat Neymar een vertrek probeert te forceren.

De vader van Neymar vindt de woede bij PSG overigens nergens op slaan. 'De reden van de afwezigheid van Neymar is bekend, dat is een jaar geleden al overeengekomen met de club. Dat konden we niet meer veranderen, hij meldt zich op 15 juli bij de club. Meer is er niet aan de hand, er is volgens ons zelfs helemaal niets aan de hand. PSG is ook gewoon op de hoogte', stelt Neymar senior tegen FOX Brazil.

Barcelona
Een terugkeer naar Barcelona zou de favoriete optie zijn voor Neymar, maar de Catalanen lijken niet van plan te zijn om te voldoen aan de eisen van PSG. Inmiddels zou Real Madrid overwegen om wel een bod uit te brengen op de Braziliaanse superster.

'PSG moet Neymar deze zomer echt verkopen'
Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Neymar
Meer over Neymar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.