Nelom klaar voor razend drukke weken van Feyenoord

Reacties

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft in aanloop naar het Europa League-duel met Manchester United goed nieuws gekregen uit de ziekenboeg. Miquel Nelom maakte bij de beloften zijn rentree en Sven van Beek stond maandag voor het eerst weer op het trainingsveld.

Nelom klaar voor razend drukke weken van Feyenoord

Nelom kwam dit seizoen nog niet in actie in een competitieve wedstrijd van de Rotterdamse hoofdmacht. De linksback stond tot nu toe langs de lijn met fysieke klachten, maar was maandagavond ruim een uur actief in het duel van Feyenoord 2 met de beloften van Heracles Almelo (3-2 nederlaag).

De vleugelverdediger lijkt dan ook klaar voor de concurentiestrijd met Lucas Woudenberg in aanloop naar de confrontatie van de huidige - nog foutloze - lijstaanvoerder van de Eredivisie met The Red Devils van komende donderdagavond. Van Beek is naar alle waarschijnlijkheid nog niet klaar voor dat duel.

De centrale man zette op het trainingsveld wel een nieuwe stap in de revalidatie van een teenblessure, maar of hij nog van betekenis kan zijn in de drukke weken - met wedstrijden tegen PSV (zondag), FC Oss (22 september), Roda JC Kerkrade (25 september) en Fenerbahçe (29 september) op het programma - is nog onduidelijk.

Next step in my recovery, thanks for all your support! ⚽

Een foto die is geplaatst door Sven van Beek (@svenvanbeek) op

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.