Van Hanegem huiverig voor Feyenoord-euforie

Reacties

Leroy Fer maakte indruk op Willem van Hanegem, net als de actie van de ADO-fans in De Kuip dat deed. Maar hij waarschuwt voor te hoge verwachtingen van Feyenoord.

Van Hanegem huiverig voor Feyenoord-euforie

Van Hanegem, die naar eigen zeggen even stil werd van de knuffel-actie van de ADO-fans in De Kuip, loopt niet mee in de polonaise na de perfecte start van de Rotterdammers. 'Er is niet veel geks aan het feit dat Feyenoord die wedstrijden allemaal heeft gewonnen', zegt de oud-international in het AD.

'Ik ben daarom huiverig voor de euforie die aan het ontstaan is. Nu eerst Manchester United en PSV. Dan moet de lat weer hoger en van meer druk wordt een topsporter beter', vervolgt Van Hanegem.

De oud-international verwacht dat Manchester United donderdag in De Kuip niet op volle sterkte aan het Europa League-avontuur begint. 'José Mourinho zal best wel wat spelers sparen. Maar dan speelt bijvoorbeeld Marcus Rashford voor Zlatan Ibrahimovic. Ik vraag me af of dat nou echt een voordeel is voor Feyenoord.'

Van Hanegem hoopt donderdag Paul Pogba te kunnen aanschouwen in Rotterdam. Zondag zag hij een Nederlandse versie van de Franse middenvelder uitblinken. 'Leroy Fer was gisteren ijzersterk op het middenveld van Swansea City tegen Chelsea. De tijd dat hij weer wordt opgeroepen voor Oranje is aangebroken, lijkt mij. Een beetje de Nederlandse Paul Pogba.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.