'Nainggolan bezorgt Van Bommel vervelende verrassing na nieuws over Wijnaldum'

Reacties

Radja Nainggolan heeft zich bij AS Roma aangeboden om de geblesseerde Georginio Wijnaldum te vervangen, zo meldt La Repubblica maandagavond. De middenvelder is onder Mark van Bommel een basisspeler bij Antwerp FC, maar zou zijn carrière graag afsluiten bij zijn oude club in Rome.

'Nainggolan bezorgt Van Bommel vervelende verrassing na nieuws over Wijnaldum'
© Pro Shots

Nainggolan wil José Mourinho 'een handje helpen' na het slechte nieuws over Wijnaldum, zo klinkt het. De 34-jarige Belg speelde vanaf januari 2014 al vijfenhalf seizoen voor Roma en kwam tot 155 optredens in de Serie A voor i Giallorossi. Hij werd in de zomer van 2018 overgenomen door Internazionale, waarvoor Nainggolan tot 33 duels kwam. De club verhuurde hem ook tweemaal aan Cagliari.

In de zomer van 2021 werd zijn contract bij Inter ontbonden en tekende Nainggolan voor twee jaar bij Antwerp. Sindsdien speelde de routinier 36 duels in de Pro League. Dit seizoen had hij een basisplaats in alle negen officiële wedstrijden die de ploeg van Van Bommel afwerkte. Met name in de uitwedstrijd tegen Lillestrøm SK in de derde Conference League-voorronde was hij belangrijk, door tweemaal te scoren.

Roma gaat zich na de wedstrijd tegen Cremonese van maandagavond beraden over het voorstel van Nainggolan, zo weet La Repubblica. In een interview met dezelfde krant in februari zei Nainggolan dat hij Italië mist. 'Ik mis mijn vrienden, de restaurants en de mensen. Het niveau in de Serie A is anders dan het hier is', liet Nainggolan optekenen. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.