Roma-selectie steekt geblesseerde Wijnaldum hart onder de riem

Reacties

De spelers van AS Roma leven mee met Georginio Wijnaldum. Voor aanvang van de competitiewedstrijd tegen Cremonese, die om 18.30 uur van start gaat, dragen de ploeggenoten van de geblesseerd geraakte Oranje-international speciale shirts met een boodschap aan 'Gini'.

Roma-selectie steekt geblesseerde Wijnaldum hart onder de riem
© AS Roma
AS Roma
AS Roma
1 - 0
Cremonese
Cremonese

Wijnaldum werd in de eerste week van augustus gepresenteerd als aanwinst van Roma en maakte vorige week nog zijn officiële debuut, als invaller in de 0-1 zege op Salernitana. Het zal voorlopig nog even bij deze ene wedstrijd blijven, want zondag raakte Wijnaldum op de training geblesseerd. Roma heeft naar buiten gebracht dat de middenvelder zijn scheenbeen heeft gebroken.

Het is nog niet precies duidelijk hoelang Wijnaldum zal moeten revalideren, maar de vrees is dat hij maandenlang buitenspel staat en het aankomende WK in Qatar uit zijn hoofd moet zetten. Dat is een flinke klap voor de middenvelder, die weet dat zijn ploeggenoten aan hem denken.

Voor aanvang van het duel met Cremonese verschenen de spelers van Roma in shirtjes met het rugnummer 25, het rugnummer van Wijnaldum, op het veld voor de warming-up. Op de voorkant van de shirts staat de tekst 'Forza Gini'.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.