Boodschap uit het hart: Mourinho steunt Wijnaldum en rekent af met 'scum'

Reacties

José Mourinho heeft zich op Instagram uitgesproken over het nieuws dat Georginio Wijnaldum een scheenbeenbreuk heeft opgelopen tijdens een training. De trainer van AS Roma steekt de Nederlander een hart onder de riem en rekent ook direct af met geruchten over de rol van Felix Afena-Gyan bij de blessure.

Boodschap uit het hart: Mourinho steunt Wijnaldum en rekent af met 'scum'
© Pro Shots

'Soms kan voetbal shit zijn. In slechts twee weken tijd werd Gini een van ons door hoe hij is als mens. Zijn voetbalkwaliteiten kenden we al', schrijft Mourinho. 'Helaas kan hij door een ongelukkig opgelopen zware blessure lange tijd niet spelen.'

'Maar niet alleen voetbal is soms shit, ook mensen kunnen dat zijn. De mensen die de geruchten hebben verspreid dat Felix verantwoordelijk zou zijn voor wat er is gebeurd, zijn scum. We spelen vanavond voor Roma, Gini én voor Felix', aldus de Portugees over het thuisduel met Cremonese.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Corriere dello Sport meldt dat Wijnaldum na overleg tussen de artsen van Paris Saint-Germain en het Nederlands elftal heeft besloten om zich te laten opereren. De middenvelder, die door AS Roma wordt gehuurd van PSG, gaat naar verluidt nog vandaag onder het mes. Volgens de Italiaanse krant is de kans groot dat Wijnaldum door de blessure het WK in Qatar mist en pas in 2023 terugkeert op de velden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.