Nagelsmann reageert gevat op Lewandowski-geruchten

Reacties

Bayern München-trainer Julian Nagelsmann stoort zich niet aan de geruchten over topscorer Robert Lewandowski. 'Het hoort bij de voetbalbusiness', zei hij tijdens de persconferentie voorafgaand aan het Bundesliga-duel met 1. FC Köln van zondag.

Nagelsmann reageert gevat op Lewandowski-geruchten
© Pro Shots

'Als ik niet bij Bayern zou zijn, maar bij een andere grote club, zou ik ook zijn naam noemen en hopen dat het iets zou opleveren. Hij is namelijk de gevaarlijkste spits op de markt. Geruchten zijn dus heel normaal. De media verdienen daar ook geld aan', zei de trainer gevat.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het Duitse Bild pakte donderdag uit met een verhaal dat de Poolse spits ontevreden is bij Bayern en nog deze zomer wil vertrekken. Dat de Duitse club al bezig was met zijn opvolger Erling Haaland zou in het verkeerde keelgat geschoten zijn.

Guardiola
Lewandowski werd onder andere gelinkt aan een overstap naar Manchester City. Manager Pep Guardiola wilde niet ingaan op een vraag over de Poolse spits. 'Volgende vraag. Hij is een belangrijke speler voor Bayern en hij zal daar ook blijven.'

De Poolse spits is bezig aan zijn achtste seizoen in Beieren. Hij speelde in totaal 331 officiële wedstrijden en maakte liefst 297 doelpunten. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer Bundesliga
Meer over Bundesliga
Meer R. Lewandowski
Meer over R. Lewandowski
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.