'Geruchten over Haaland zorgen voor onvrede bij Lewandowski'

Reacties

Het Britse Sky Sports dropte donderdag een bommetje door te stellen dat Robert Lewandowski nog deze zomer wil vertrekken bij Bayern München. Volgens Bild is de Poolse spits niet gelukkig meer bij Der Rekordmeister en dat heeft onder meer te maken met de geruchten over Erling Haaland.

'Geruchten over Haaland zorgen voor onvrede bij Lewandowski'

Het Noorse fenomeen scoort aan de lopende band bij Borussia Dortmund en wordt in de wandelgangen gelinkt aan een overstap naar Bayern. Technisch directeur Hasan Salihamidzic sprak onlangs nog vol lof over Haaland en noemde hem 'een topspeler en een wereldgozer'. Volgens de Duitse krant zijn die uitspraken in het verkeerde keelgat geschoten bij Lewandowski, die klaagt over een gebrek aan waardering.

Lewa wacht nog altijd op een vernieuwd contractaanbod van Bayern. Het huidige contract van de 32-jarige spits loopt in 2023 af en de club zou hem nog niet hebben benaderd om zijn verbintenis open te breken. Lewandowski maakt zich daarnaast zorgen om het niveau van de huidige selectie, nu Jérôme Boateng, David Alaba en Javi Martínez zijn vertrokken.

Niet gelukkig
Bij elkaar opgeteld zorgt dat ervoor dat Lewandowski niet gelukkig is in München. Een vertrek aan het einde van dit seizoen zou een serieuze optie zijn. Op het veld is vooralsnog weinig van te merken van enige onvrede; de aanvaller bezorgde Bayern deze week nog de Duitse Super Cup door rivaal Borussia Dortmund te vellen met twee doelpunten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.