UEFA wijst Veerman aan als een van de grote CL-uitblinkers

Reacties

De UEFA heeft Joey Veerman genomineerd voor de titel Speler van de Week in de Champions League. De middenvelder kende een sterk optreden met PSV tegen Borussia Dortmund en is een van de vier genomineerden.

UEFA wijst Veerman aan als een van de grote CL-uitblinkers
© Pro Shots
PSV
PSV
1 - 1
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

PSV speelde in de achtste finale van de Champions League gelijk tegen Borussia Dortmund en Veerman was de grote uitblinker. Als een echte spelverdeler zette hij de lijnen uit bij PSV. Niet voor niets gaf Veerman de meeste passes van het hele veld: tachtig.

Naast Veerman zijn ook Robert Lewandowski, Marko Arnautovic en Wenderson Galeno genomineerd. Laatstgenoemde maakte in de blessuretijd de winnende treffer voor FC Porto tegen Arsenal. Lewandowski was trefzeker voor Barcelona op bezoek bij Napoli (1-1) en Arnautovic werd de matchwinner voor Internazionale tegen Atlético Madrid (1-0).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Galeno werd al twee keer eerder verkozen tot Speler van de Week in deze Champions League-campagne. Ook Kevin De Bruyne, Ciro Immobile, Antoine Griezmann, Evanilson en Álvaro Morata ontvingen deze onderscheiding al een keer dit seizoen.

'Veerman speelde als een koning'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.