Mudryk meldt zich weer op Instagram en wordt steeds minder subtiel

Reacties

Mykhailo Mudryk heeft opnieuw van zich laten horen tijdens een wedstrijd van Arsenal. De sterspeler van Dynamo Kiev toonde zich complimenteus over de trainers van zowel Brighton & Hove Albion als Arsenal, die het zaterdagavond tegen elkaar opnemen.

Mudryk meldt zich weer op Instagram en wordt steeds minder subtiel
© Pro Shots
Brighton & Hove Albion
Brighton & Hove Albion
2 - 4
Arsenal
Arsenal

Mudryk, die wordt begeerd door Arsenal, plaatste een video op zijn Instagram Stories waarop te zien is dat hij naar de wedstrijd kijkt. 'Twee toptrainers', schrijft hij bij de beelden, waar zowel Roberto De Zerbi als Mikel Arteta op te zien is.

Dat Mudryk positief is over De Zerbi, mag geen verrassing heten. De Oekraïner werkte bij Shakhtar Donetsk immers samen met de huidige trainer van Brighton. Met zijn post geeft Mudryk een indicatie dat hij ook graag onder Arteta zou willen werken.

In de aanloop naar de wedstrijd was De Zerbi ook lyrisch over Mudryk, die in zijn ogen 'in de toekomst de Ballon d'Or kan winnen'. Een hernieuwde samenwerking met de 21-jarige aanvaller zag hij voorlopig niet gebeuren. 'Brighton kan hem niet kopen, Arsenal misschien wel, ik weet het niet.'

Mudryk meldde zich dinsdag ook al op Instagram tijdens de wedstrijd tussen Arsenal en West Ham United. Toen was hij iets subtieler: Mudryk plaatste een video waarop te zien was dat hij keek naar het winnende doelpunt van Eddie Nketiah. Zijn nieuwste post zal de geruchtenstroom alleen maar doen toenemen, al is er nog wel een groot verschil tussen vraag en aanbod.

Mudryk is dit seizoen op spectaculaire wijze doorgebroken bij Shakhtar en maakte ook op het internationale podium indruk. In de groepsfase van de Champions League was de aanvaller goed voor drie goals en twee assists in zes duels.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.