Moyes dicht gevierde Kudus grote toekomst bij West Ham United toe

Reacties

Mohammed Kudus was zondag de gevierde man bij West Ham United. De Ghanese aanwinst kwam in de 76ste minuut in het veld voor Vladimir Coufal en schoot in de laatste minuut de 2-2 tegen de touwen in de laatste minuut de 2-2 tegen de touwen. Kudus wordt na afloop een grote toekomst toegedicht door zijn manager David Moyes.

Moyes dicht gevierde Kudus grote toekomst bij West Ham United toe
© Pro Shots
West Ham United
West Ham United
2 - 2
Newcastle United
Newcastle United

Kudus kwam deze zomer voor een bedrag van meer dan veertig miljoen euro over van Ajax, maar is nog geen basiskracht bij The Hammers. In de Premier League bleef het tot dusver pas bij vijf korte invalbeurten, waarvan de laatste dit weekend dus een groot succes was.

Moyes legt na de wedstrijd uit dat hij geen haast heeft met de 23-jarige aanvaller. 'Het team behaalt goede resultaten, dus we brengen hem voorlopig rustig. De komende jaren zal hij een belangrijke speler voor dit team worden', aldus de manager bij de BBC. 'Ik ben erg tevreden met zijn invalbeurt. We hebben de afgelopen weken wel eens wissels ingebracht die hun stempel niet op de wedstrijd konden drukken, maar Mo is erin geslaagd om meteen impact te hebben.'

Kudus zelf toont zich eveneens geduldig. 'Ik voel dat er nog heel veel in het vat zit. De staf doet er hier alles aan om me thuis te laten voelen en van mij een betere speler te maken, daar verdienen ze de credits voor', aldus de Ghanees. 'De club voelt nu al als een familie voor me. Ik ben heel blij dat ik belangrijk ben geweest voor het team en dat ik mijn eerste doelpunt heb gemaakt.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De West Ham-fans konden zondag overigens meer vieren. Sterspeler Jarrod Bowen heeft zijn contract verlengd tot en met 2030. Bowen maakte eind vorig seizoen het winnende doelpunt in de Conference League-finale tegen Fiorentina en staat dit seizoen alweer op vijf Premier League-treffers.

'Ik ben zo blij met dit contract', vertelt de Brit in een persbericht. 'Iedereen weet wat deze club voor mij en mijn familie betekent. Ik geniet hier van iedere minuut en het winnen van de Conference League in Praag was voor mij het absolute hoogtepunt. Ik wil nog veel meer van dit soort momenten meemaken bij deze club.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer West Ham United
Meer over West Ham United
Meer M. Kudus
Meer over M. Kudus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.