Kopie van Kudus: Boniface geeft Ghanees koekje van eigen deeg

Reacties

Bayer Leverkusen nam donderdag in de kwartfinale van de Europa League laat afstand van West Ham United. In de blessuretijd deelde Victor Boniface The Hammers nog een enorme dreun uit. Dat deed de Nigeriaanse spits aan het adres van Mohammed Kudus in het bijzonder.

Kopie van Kudus: Boniface geeft Ghanees koekje van eigen deeg
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen
2 - 0
West Ham United
West Ham United

Nadat Jonas Hofmann in de 83ste minuut het openingsdoelpunt had gemaakt, verdubbelde Boniface in de 91ste minuut de score. Voor de 23-jarige spits was het zijn eerste doelpunt van dit kalenderjaar. Vorige week maakte hij zijn rentree na maandenlang blessureleed. Boniface vierde zijn goal door op de reclameborden te gaan zitten.

Kudus was op dat moment al gewisseld en zag het vanaf de reservebank gebeuren. De actie van Boniface moet de voormalig Ajacied bekend zijn voorgekomen, want het was een imitatie van de manier waarop Kudus zijn doelpunten viert. De Ghanees leende de celebration op zijn beurt weer van Cristiano Ronaldo. Dat bleek dus niet aan Boniface voorbij te zijn gegaan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Kans op revanche voor Kudus
Kudus krijgt volgende week kans op revanche. In het Olympisch Stadion in Londen moet West Ham United een 2-0 nederlaag zien weg te poetsen om zich te plaatsen voor de halve finale van de Europa League. Dat wordt een moeilijke missie, want Leverkusen verloor dit seizoen nog geen enkel duel. 

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Europa League
Meer over UEFA Europa League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.