Mooi moment voor Dervisoglu: Brentford-spits trefzeker tegen Arsenal

Reacties

Arsenal heeft een week voor de competitiekraker tegen Manchester City in een oefenduel met 2-3 verloren van Brentford. Halil Dervisoglu was in het Emirates Stadium trefzeker tegen The Gunners.

Mooi moment voor Dervisoglu: Brentford-spits trefzeker tegen Arsenal
© Pro Shots

Dervisoglu maakte in januari de overstap van Sparta Rotterdam naar Brentford en deed pas in twee competitiewedstrijden mee bij zijn nieuwe werkgever. Na korte invalbeurten in het Championship tegen Hull City en Blackburn Rovers en basisplaatsen in het FA Cup-toernooi tegen Stoke City en Leicester City mocht de spits woensdag minuten maken tegen het grote Arsenal. Dervisoglu liet zich in het vriendschappelijke duel zien met een treffer.

Arsenal kwam tegen Brentford twee keer op voorsprong, via Joe Willock (1-0) en Alexandre Lacazette (2-1). Dervisoglu was verantwoordelijk voor de vierde goal van de wedstrijd en Shandon Baptiste zorgde ervoor dat Brentford, dat dit seizoen hoopt te promoveren naar het hoogste niveau, een goed gevoel overhield aan het oefenpotje in het Emirates Stadium.

Arsenal hervat het seizoen in de Premier League over zeven dagen. De ploeg van Mikel Arteta gaat dan, als nummer negen van de ranglijst, op bezoek bij regerend landskampioen City. The Citizens staan momenteel tweede. Brentford neemt het op 20 juni als nummer vier van het Championship op tegen Fulham, dat derde staat.

Bekijk hier al onze video's
Meer H. Dervişoğlu
Meer over H. Dervişoğlu
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.