Moeilijk scorend Man Utd moet krediet winnen in FA Cup-toernooi

ADVERTORIAL - Manchester United neemt het vanavond in een uitwedstrijd op tegen Wigan Athletic in de FA Cup. Het is een duel dat gewonnen moet worden door de ploeg van Erik ten Hag. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor het moeilijk scorende United.

Moeilijk scorend Man Utd moet krediet winnen in FA Cup-toernooi
© Pro Shots
Wigan Athletic
Wigan Athletic
0 - 2
Manchester United
Manchester United

Het drukke speelschema is iets waar de clubs in Engeland zich erg druk om maken, maar Manchester United hoeft met het oog op de tweede seizoenshelft op voorbaat al wat minder te klagen. Zo zijn de Mancunians niet meer actief in een Europese competitie en is uitschakeling in de Carabao Cup ook al een feit. De Premier League en de FA Cup zijn dus nog de enige twee competities waarin de club actief is.

United is er vanavond dus flink bij gebaat wanneer het in ieder geval nog een ronde verder weet te komen in de FA Cup. Dan zal het wel moeten gaan scoren, want dat is iets waar de Engelse grootmacht in de Premier League toch veel problemen mee heeft. Alleen Burnley en Sheffield United wisten minder te scoren dan de ploeg van Ten Hag.

De club waar United het vanavond tegen opneemt is er op papier wel één waar van gewonnen moet worden. Wigan Athletic is de laatste jaren flink afgedaald in het Engelse League-systeem. De club staat momenteel op de zeventiende plaats in de League One, het derde niveau van Engeland.

Unibet speelt in op het moeilijk scorende United. De bookmaker heeft een gecombineerde odd van 2.70 voor wanneer United de wedstrijd wint en maximaal twee keer tot scoren komt. De odd is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder.

Klik hier om de weddenschap van Manchester United te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's