Mislintat haalt uit naar Ten Hag: 'Waanzin dat hij niet binnenkwam bij Sancho'

Reacties

Jadon Sancho is sinds enkele weken weer terug bij Borussia Dortmund, waar de Engelsman meteen weer uitblinkt. Sven Mislintat was de man die hem in 2017 voor het eerst naar Duitsland haalde. Mislintat is blij dat Sancho terug in Dortmund is, en bekritiseerde Erik ten Hag stevig.

Mislintat haalt uit naar Ten Hag: 'Waanzin dat hij niet binnenkwam bij Sancho'
© Pro Shots

De gewezen td van Ajax kan niet snappen dat manager Ten Hag de buitenspeler niet kon laten renderen bij Manchester United, want hij is groot fan van Sancho. 'Ik vind hem een geweldige jongen en een speler die in de Bundesliga het verschil kan maken, als je een speler als hem kan halen moet je dat meteen doen. Geen twijfel, super voor de competitie', aldus Mislintat over de man die onder Ten Hag geen rol van betekenis meer speelde op Old Trafford.

'Het fascineert me echt in negatieve zin dat Manchester United deze speler niet aan de praat heeft gekregen. Dat Ten Hag niet bij hem wist binnen te komen, dat vind ik echt waanzin. Zijn kwaliteiten hadden Manchester United honderd procent zeker verder kunnen helpen. Ik ben ongelofelijk blij voor hem en voor Dortmund', zo sprak Mislintat bij Sky Sport Deutschland, waar hij ook reflecteerde op zijn kortstondige tijd in functie bij Ajax.

Mislintat haalde Sancho in 2017 naar Dortmund, zijn laatste transfer bij de club. Hij vertelde nog hoe die deal toentertijd tot stand kwam. 'We hadden concurrentie, onder meer van Bayern München dat op het laatst de transfer wilde kapen. Jadon heeft daar geen seconde over nagedacht, hij had toen al voor ons gekozen.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Borussia Dortmund
Meer over Borussia Dortmund
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer Bundesliga
Meer over Bundesliga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.