Memphis reageert op Clásico-domper: 'Nu moeten we opstaan!'

Reacties

Memphis Depay baalt dat Barcelona zondag onderuitging in El Clásico, niet in de laatste plaats omdat een zege een mooi cadeautje was geweest voor de Catalaanse supporters.

Memphis reageert op Clásico-domper: 'Nu moeten we opstaan!'
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
1 - 2
Real Madrid
Real Madrid

Barça ging zondag met 2-1 onderuit in El Clásico, hetgeen betekent dat Ronald Koeman als trainer van de Catalanen nog nooit wist te winnen van Real Madrid. De onvrede in en rondom Barcelona is groot. Zo werd de auto van de Nederlandse oefenmeester belaagd toen hij Camp Nou wilde verlaten, terwijl Frenkie de Jong en Memphis zelf er in Spaanse media flink van langs kregen.

Via social media heeft de ex-aanvaller van PSV en Olympique Lyon nu gereageerd op de nederlaag. 'Extreem teleurgesteld met het resultaat', zo stelt hij. 'Ik had de fans graag een overwinning willen geven, want zij zijn ongelooflijk geweest. Nu moeten we opstaan! Het seizoen is nog lang.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.