Memphis krijgt kans bij Barcelona, Xavi gunt drie routiniers rust

Reacties

Memphis Depay start voor het eerst in drie maanden in de basis bij Barcelona. De Oranje-international krijgt in het Europa League-duel met Galatasaray een kans vanaf de aftrap.

Memphis krijgt kans bij Barcelona, Xavi gunt drie routiniers rust
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
0 - 0
Galatasaray
Galatasaray

Memphis vormt in het heenduel van de achtste finale de voorhoede met Adama Traoré en Ferran Torres, nadat hij tijdens laatste twee competitieduels zijn eerste minuten had gemaakt na zijn rentree van een blessure. Zowel tegen Athletic Bilbao als tegen Elche luisterde de 28-jarige aanvaller zijn invalbeurt op met een treffer. Nu laat Xavi hem voor het eerst sinds 8 december (uit tegen Bayern München) vanaf de aftrap spelen.

De basisplaats van Memphis gaat ten koste van Pierre-Emerick Aubameyang, die volgens Spaanse media net als Sergio Busquets en Gerard Piqué rust krijgt. Op het middenveld is daarom naast Frenkie de Jong en Pedri ook plaats voor Nico González. Centraal achterin mag Eric García opdraven aan de zijde van Ronald Araújo. Sergiño Dest is de rechtsback, mede doordat Dani Alves niet is ingeschreven voor de Europa League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer M. Depay
Meer over M. Depay
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.