Atlético bevestigt slecht nieuws over Memphis

Reacties

Memphis Depay heeft opnieuw een blessure opgelopen bij Atlético Madrid. Nadat Marca eerder deze maandag meldde dat hij de Champions League-hervatting woensdag mist, is zijn club met een bevestiging gekomen van zijn spierblessure.

Atlético bevestigt slecht nieuws over Memphis
© Pro Shots
Atlético Madrid
Atlético Madrid
2 - 1
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

Afgelopen zaterdag hield Memphis klachten over aan een training, meldt Atlético. Volgens zijn club hebben medische onderzoeken uitgewezen dat hij opnieuw een spierblessure heeft opgelopen. Memphis mist daardoor in ieder geval de thuiswedstrijd tegen Dortmund woensdag, meldt Marca.

Het is niet de eerste keer dat Atlético het sinds zijn komst zonder Memphis moet stellen. Al drie keer eerder liep hij een spierblessure op. Ook met het oog op de Champions League is het ontbreken van Memphis een zure tegenvaller. De spits bewees onlangs tegen Inter nog zijn waarde in de Champions League.

Naast Simeone zal ook Ronald Koeman met een naar gevoel naar de Spaanse berichtgeving kijken. Van gevaar voor het missen van een EK lijkt geen sprake te zijn, maar Memphis maakte onlangs na langdurige afwezigheid zijn rentree bij Oranje. In de oefenduels met Schotland en Duitsland kwam hij het overgrote deel van de speeltijd in actie.

Bekijk hier al onze video's
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Meer M. Depay
Meer over M. Depay
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.