Manchester City zoekt middenvelder: bod van 55 miljoen euro afgewezen

Reacties

Manchester City heeft een bod ter waarde van ongeveer 55 miljoen euro uitgebracht op Matheus Nunes. Wolverhampton Wanderers heeft dit echter afgewezen, meldt de BBC.

Manchester City zoekt middenvelder: bod van 55 miljoen euro afgewezen
© Pro Shots

City zat lang achter Lucas Paquetá aan, maar lijkt niet meer in de race te zijn voor de Braziliaans international van West Ham United, nu hem mogelijk een schorsing boven het hoofd hangt vanwege een vermeend gokschandaal. De pijlen van de kampioen zijn nu gericht op Nunes, een elfvoudig Portugees international die sinds vorig jaar voor Wolverhampton speelt.

Dat het bod van City is afgewezen is niet zo vreemd: Wolverhampton betaalde vorig jaar immers nog 45 miljoen euro aan Sporting Portugal om de middenvelder te kunnen verwelkomen. Bij een eventuele transfer na slechts één seizoen wil de club wel wat meer winst maken dan slechts tien miljoen euro. Het is niet bekend of City van plan is zijn bod te verhogen.

Pep Guardiola hoopt voor het sluiten van de transferwindow nog minstens een nieuwe middenvelder te kunnen verwelkomen. De coach heeft de noodzaak daarvoor zien groeien nu Kevin De Bruyne maandenlang afwezig is vanwege een hamstringblessure.

City is ook nog op zoek naar versterking voorin, nu Riyad Mahrez naar Saoedi-Arabië is vertrokken. Jérémy Doku schijnt over te komen van Stade Rennais en verder is Eberechi Eze van Crystal Palace nog in beeld.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.