Mahrez neemt met Champions League op zak afscheid van Manchester City

Reacties

Riyad Mahrez is de volgende topspeler die naar Saoedi-Arabië vertrekt. De aanvaller verruilt Manchester City voor een vierjarig contract bij Al-Ahli.

Mahrez neemt met Champions League op zak afscheid van Manchester City
© Pro Shots

De bijna 33-jarige Mahrez speelde sinds 2018 voor Manchester City, dat destijds een kleine zeventig miljoen euro betaalde aan Leicester City. Nu wordt de Algerijn voor naar verluidt zo'n 35 miljoen euro verkocht aan Al-Ahli.

Mahrez speelde 236 wedstrijden voor Manchester City, waarmee hij in het afgelopen seizoen de treble won. In de Champions League-finale tegen Internazionale kwam hij niet in actie en ook tijdens de FA Cup-finale tegen Manchester United bleef Mahrez aan de kant.

'Het was een eer om voor City te spelen', zegt Mahrez op de clubsite. 'Ik heb hier vijf geweldige jaren gehad en mogen samenwerken met ongelooflijke spelers, geweldige supporters en de beste manager van de wereld.'

Bij Al-Ahli wordt Mahrez ploeggenoot van Edouard Mendy en Roberto Firmino, die eerder al de overstap vanuit de Premier League naar de Saoedische club maakten.

Zo kondigde Al-Ahli de komst van Mahrez aan

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.