'Manchester City heeft smaakmaker uit Ligue 1 binnen'

Reacties

Manchester City heeft een akkoord bereikt met Stade Rennais over de komst van Jérémy Doku. Diverse buitenlandse media maken melding van de deal. De kampioen van Engeland legt tientallen miljoenen op tafel voor de buitenspeler.

'Manchester City heeft smaakmaker uit Ligue 1 binnen'
© Pro Shots

Onder meer Het Laatste Nieuws en Sky Sports meldden dat Manchester City nog maar enkele stappen verwijderd is van de komst van Doku. Naar verluidt legt de club van Pep Guardiola zestig miljoen euro op tafel om de selectie te versterken met de jonge Belg.

Daarnaast heeft ook Doku zelf al een akkoord bereikt met Manchester City. De medische keuring vindt ergens deze week plaats. Als alles goed verloopt, is Doku spoedig speler van City. Hij is na Josko Gvardiol en Mateo Kovacic derde grote transfer van City deze zomer.

Doku komt uit de jeugd van Anderlecht en maakte in de zomer van 2020 de overstap naar Stade Rennais voor 26 miljoen euro. In Franse dienst kwam Doku 92 keer in actie. Daarin was hij goed voor twaalf doelpunten. Daarnaast is de aanvaller veertienvoudig international van België.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.