Pechvogel De Bruyne deelt update na zware hamstringblessure

Reacties

Manchester City-manager Pep Guardiola kan maandenlang geen beroep doen op Kevin De Bruyne. De 32-jarige spelmaker is geopereerd aan de hamstringblessure die hij opliep in de competitiewedstrijd tegen Burnley.

Pechvogel De Bruyne deelt update na zware hamstringblessure
© Pro Shots

De 99-voudig international van België viel eind vorig seizoen in de Champions League-finale tegen Inter (1-0 winst) ook al uit met een hamstringblessure en was juist klaargestoomd voor het nieuwe Premier League-seizoen. Op Turf Moor ging het al in de beginfase van het duel mis voor de middenvelder, die na de nieuwe tegenslag besloot om zich te laten opereren.

'Het nieuws na de wedstrijd tegen Burnley was een grote klap voor mij, zowel fysiek als mentaal', schrijft De Bruyne op zijn sociale media. 'Nu de operatie achter de rug is, ben ik klaar om mijn lichaam te laten genezen en snel weer aan het werk te gaan. Iedereen bedankt voor de steun.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Als vervanger voor de geblesseerde De Bruyne werd eerder nog Lucas Paquetá van West Ham United genoemd. The Citizens zouden het kamp van de Braziliaanse middenvelder nu hebben laten weten de gesprekken stil te leggen om zich te beraden over de te volgen koers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.