Makkelie fluit Nations League-kraker en openingsduel Eredivisie

Reacties

Het belooft een mooie voetbalweek te worden voor Danny Makkelie. De Nederlandse toparbiter, die onlangs nog de Europa League-finale mocht fluiten, moet in vijf dagen tijd een topwedstrijd in de Nations League en de start van de Eredivisie in goede banen leiden.

Makkelie fluit Nations League-kraker en openingsduel Eredivisie
© Pro Shots

Dat heeft de KNVB maandagmiddag bekendgemaakt. Makkelie fluit dinsdagavond de kraker in Divisie A van de Nations League tussen Zweden en Portugal. Zaterdagmiddag staat om 16.30 uur vervolgens ook het openingsduel in de Eredivisie tussen FC Utrecht en AZ onder zijn leiding.

Ook Serdar Gözübüyük beleeft een dergelijke week. Maandag fluit de 34-jarige Haarlemmer het Nations League-duel tussen Tsjechië en Schotland in Divisie B, zondag ligt in de Eredivisie vervolgens ook FC Groningen - PSV in zijn handen. Bas Nijhuis fluit PEC Zwolle-Feyenoord, Sparta-Ajax is voor Jochem Kamphuis

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.