Luuk de Jong grijpt naast titel Speler van de Week in Europa League

Reacties

Luuk de Jong is niet uitgeroepen tot Speler van de Week in de Europa League. De aanvaller was genomineerd vanwege zijn gouden invalbeurt tegen Arsenal, maar moet de eer laten aan Stade Rennais-aanvaller Amine Gouiri.

Luuk de Jong grijpt naast titel Speler van de Week in Europa League
© Pro Shots
PSV
PSV
2 - 0
Arsenal
Arsenal

Gouiri scoorde donderdag tweemaal op bezoek bij Fenerbahçe en gaf een assist, waarmee hij een grote bijdrage leverde aan de 0-3 voorsprong van de Fransen. Fenerbahçe kwam desondanks terug tot 3-3. Beide ploegen zullen Groep B overleven. Behalve De Jong en Gouiri waren ook Roberto Navarro (Real Sociedad) en Omri Altman (AEK Larnaca) genomineerd.

De Jong kende donderdag een meer dan geslaagde comeback. Met een assist en een treffer was hij als invaller de architect van de stunt van PSV tegen Arsenal. 'Het is heerlijk om zo terug te komen. In zo'n grote wedstrijd tegen Arsenal, en dan ook nog zo belangrijk te zijn', was hij euforisch na de 2-0 zege op de Engelse grootmacht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer L. de Jong
Meer over L. de Jong
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.