Lampard verdedigt bekritiseerde Kepa: 'Ik zoek geen nieuwe keeper'

Reacties

Chelsea gaat deze maand geen nieuwe doelman aantrekken. Kepa Arrizabalaga krijgt flink wat kritiek te verduren, maar manager Frank Lampard zegt dat hij het niet ziet zitten om een concurrent voor de Spanjaard aan te trekken.

Lampard verdedigt bekritiseerde Kepa: 'Ik zoek geen nieuwe keeper'
© Pro Shots

Kepa ging de afgelopen tijd een aantal keer niet vrijuit bij tegendoelpunten van Chelsea, bijvoorbeeld in de wedstrijd tegen Newcastle United (1-0). Aangezien het transferverbod van The Blues is opgeheven, zou de club een extra doelman kunnen aantrekken. In Engelse media werd de naam van Burnley-keeper Nick Pope al genoemd.

'Ik krijg de kritiek mee, maar ik laat me er niet door beïnvloeden', zei Lampard daarover tegen de BBC. 'Ik ben op dit moment niet op zoek naar een doelman. Kepa weet dat hij fouten heeft gemaakt die tegengoals hebben veroorzaakt. Het hoort erbij, hij moet beter worden.'

Naast Kepa heeft Lampard eigenlijk alleen de beschikking over Willy Caballero. De 38-jarige Argentijn fungeert als stand-in en is de 'bekerkeeper' van Chelsea, in de toernooien om de FA Cup en League Cup. Caballero zal zaterdag ook keepen in het uitduel met Hull City. Jamal Blackman werd daarnaast al zes keer door Chelsea verhuurd, waaronder dit seizoen kort aan Vitesse. Door blessures kwam hij in Arnhem nooit in actie en ook in Londen debuteerde hij in al die jaren nog nooit.

In deze video wordt Andre Onana genoemd als mogelijke nieuwe keeper van Chelsea.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer Kepa
Meer over Kepa
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.