Klopp zoekt verklaringen voor gestuntel Alisson: 'Misschien koude voeten'

Reacties

De lijdensweg van Liverpool op Anfield kreeg zondag een vervolg tegen Manchester City. Manager Jürgen Klopp zocht naar verklaringen.

Klopp zoekt verklaringen voor gestuntel Alisson: 'Misschien koude voeten'
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
1 - 4
Manchester City
Manchester City

Klopp besefte zich dat het optreden van Alisson het onderwerp van gesprek moest zijn. Twee blunders van zijn doelman bij het uitverdedigen gaven de avond op Anfield een dramatische afloop. 'Daar kan je niet omheen', zei de Duitser na de nederlaag tegen Manchester City (1-4).

Toch ging het priemende vingertje van Klopp niet helemaal naar Alisson. 'We boden hem ook niet veel opties, zeker niet bij de eerste keer. Bij de tweede raakte hij de bal niet goed. Er is geen duidelijke uitleg voor. Misschien had hij koude voeten. Maar hij had de bal ook de tribunes in kunnen schieten.'

De Liverpool-manager weigerde Alisson helemaal af te branden. 'Hij heeft ons ook heel vaak gered. Vanavond maakte hij twee fouten. En dat is hoe het is', zei Klopp. Ondanks de nederlaag kan Liverpool in zijn ogen vertrouwen putten uit de wedstrijd. 'Ik heb veel goede dingen gezien. Als we spelen zoals we vanavond lang hebben gedaan, dan gaan we wedstrijden winnen. Het is zeer moeilijk uit te leggen waarom we met 1-4 hebben verloren. Er is veel wat ik graag ook de volgende wedstrijden wil zien.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.