Keuze voor vervanger De Ligt zorgt voor woede bij Torino-fans

Reacties

Juventus heeft na het vertrek van Matthijs de Ligt meteen doorgepakt. Gleison Bremer komt als vervanger van de Oranje-international over van stadgenoot Torino. Het is in meerdere opzichten een gevoelige transfer.

Keuze voor vervanger De Ligt zorgt voor woede bij Torino-fans
© Pro Shots

Bremer maakt immers niet alleen de overstap naar de rivaal van zijn huidige werkgever Torino, Juve troeft met het aantrekken van de Braziliaanse mandekker ook concurrent Internazionale af. De Milanezen aasden ook op de beste verdediger van het afgelopen Serie A-seizoen, maar De Oude Dame toonde zich slagvaardiger.

Toen de afgelopen dagen duidelijk werd dat De Ligt voor een miljoenenbedrag naar Bayern München zou overstappen, kwam Juve volgens Italiaanse media over de brug met een bod van vijftig miljoen euro inclusief bonussen op Bremer. Torino-voorzitter Urbano Cairo ging akkoord, tot woede van een deel van de fans.

Hoewel de transfersom voor Bremer de Granata meer slagkracht geeft op de transfermarkt, hadden de fanatieke supporters liever niet gezien dat de defensieleider aan stadgenoot Juve was verkocht. Inter was in hun ogen een betere bestemming. Op sociale media leidt de gevoelige transfer dan ook tot woedende reacties.

In het verleden zorgde de overstap van Italiaanse internationals als Aldo Serena en Federico Balzaretti ook al voor vergelijkbare emoties, maar Bremer heeft er maling aan. De Braziliaan meldde zich dinsdagavond in Turijn om zijn overstap naar Juve af te ronden. Er ligt voor hem een vijfjarig contract klaar met een riant salaris.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer Bremer
Meer over Bremer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.