Italiaanse media sorteren voor op vertrek De Ligt en wijzen vervanger aan

Reacties

Italiaanse media weten het zeker: Matthijs de Ligt vertrekt definitief bij Juventus en zet op korte termijn zijn handtekening onder een meerjarig contract bij Bayern München. De Nederlander siert ook maandag weer de covers in Italië.

Italiaanse media sorteren voor op vertrek De Ligt en wijzen vervanger aan

'Het is klaar', kopt Tuttosport maandag bij een foto van De Ligt over de recente onderhandelingen tussen Juventus en Bayern. Volgens de Italiaanse sportkrant betaalt Der Rekordmeister zo'n tachtig miljoen euro (zonder bonussen) voor de Oranje-international. In Duitse media werd eerder gemeld dat Bayern bereid zou zijn om zeventig miljoen euro over te maken en tien miljoen euro aan mogelijke bonussen.

Juventus zou ook al direct zaken willen doen voor de opvolging van De Ligt. De Oude Dame wil de helft van de transferopbrengst van de Nederlander investeren om de Braziliaan Gleison Bremer los te weken bij stadgenoot Torino. Bremer wordt ook al enige tijd gelinkt aan Internazionale. Ook Gabriel (Arsenal) en Pau Torres (Villareal) zouden in beeld zijn om De Ligt te gaan vervangen.

De covers van de maandagedities van Tuttosport en La Gazzetta dello Sport.
De covers van de maandagedities van Tuttosport en La Gazzetta dello Sport.

Ook La Gazzetta dello Sport loopt al vooruit op een vertrek van De Ligt uit Turijn, waar hij in de zomer van 2019 arriveerde na zijn transfer van Ajax. De roze sportkrant kopt 'Ciao De Ligt' en toont de ex-Ajacied al lachend met een ingepakte Bayern-koffer. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.