De Vrij kan gezelschap krijgen van 'beste verdediger van de Serie A'

Reacties

Internazionale maakt vorderingen in de gesprekken met Torino over een transfer van Gleison Bremer. Donderdag sprak sportief directeur Piero Ausilio van Inter met twee bestuurders van Torino en met Paolo Busardò, de zaakwaarnemer van de verdediger.

De Vrij kan gezelschap krijgen van 'beste verdediger van de Serie A'
© Pro Shots

Voordat de vier mannen om tafel gingen, sprak de zaakwaarnemer van Bremer ook één-op-één met Ausilio. In een hotel in het centrum van Milaan overlegden ze bijna drie uur met elkaar. De 25-jarige Bremer speelt sinds de zomer van 2018 voor Torino en werd vorig seizoen uitgeroepen tot de beste verdediger van de Serie A.

© Pro Shots

Volgens transferjournalist Gianluca Di Marzio hebben Emiliano Moretti en Davide Vagnati, de vertegenwoordigers van Torino tijdens het vierkoppige gesprek, duidelijk gemaakt minstens veertig miljoen euro te willen ontvangen voor Bremer. De Braziliaan wil graag in de Champions League spelen en heeft daarom oren naar een transfer naar Milaan.

Inter heeft voorgesteld om de negentienjarige middenvelder Cesare Casadei naar Torino te laten gaan om de vraagprijs te drukken. Wel wil Inter graag een terugkoopoptie laten opnemen in een eventueel contract. Omdat Casadei geen ervaring heeft in de Serie A is het onwaarschijnlijk dat de transfersom voor Bremer daadwerkelijk flink zal dalen.

Bremer wordt door Inter gezien als een perfecte opvolger van Milan Skriniar, die volgens Italiaanse media op weg is naar Paris Saint-Germain voor een slordige zeventig miljoen euro. Skriniar vormde vorig seizoen samen met Stefan de Vrij en Alessandro Bastoni vaak het hart van de vijfkoppige defensie van Inter. De Vrij werd in 2020 zelf nog uitgeroepen tot beste verdediger in Italië.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.