Juventus troeft Inter af en plukt opvolger De Ligt weg bij stadgenoot

Reacties

Juventus heeft woensdagavond de komst van Gleison Bremer afgerond. De verdediger is overgenomen van stadsgenoot Torino en heeft een contract voor vijf seizoenen getekend.

Juventus troeft Inter af en plukt opvolger De Ligt weg bij stadgenoot
© Pro Shots

De transfer van Bremer, die in het afgelopen seizoen nog werd gekozen tot beste verdediger van de Serie A, kondigde zich al even aan. De 25-jarige Braziliaan meldde zich dinsdagavond al bij zijn nieuwe club voor de medische keuring en stond woensdagochtend reeds op de voorpagina's van de grote Italiaanse sportkranten. Nu is de deal in kannen en kruiken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Juventus betaalt minstens 41 miljoen euro voor Bremer, die middels bonussen nog acht miljoen euro extra bij elkaar kan voetballen voor zijn oude werkgever. De verdediger kan gezien worden als de opvolger van Matthijs de Ligt, die voor minstens 67 miljoen euro aan Bayern München is verkocht. Juventus verloor naast De Ligt deze zomer ook Giorgio Chiellini (Los Angeles FC).

De fans van Torino zijn niet blij met de overstap van Bremer, die ook in de nadrukkelijke belangstelling van Internazionale stond. De mandekker heeft er echter voor gekozen om binnen Turijn van club te wisselen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.