'In Engeland worden zelfs de doden wakker als ik praat over Pogba'

Reacties

Mino Raiola heeft maar weer eens gereageerd op de geruchten dat Paul Pogba na dit seizoen vertrekt bij Manchester United. De machtige zaakwaarnemer hulde zich in nevelen toen hij werd gevraagd naar een eventuele terugkeer bij Juventus.

'In Engeland worden zelfs de doden wakker als ik praat over Pogba'
© Pro Shots

Die geruchten duiken eens in de zoveel tijd weer op, nu Pogba zijn in 2022 aflopende contract nog altijd niet heeft verlengd. De 28-jarige Fransman speelde zoals bekend al vier jaar in Turijn, voordat United hem in 2016 voor een recordbedrag van 105 miljoen euro terughaalde. Sindsdien is het eigenlijk voortdurend onrustig geweest rond de technisch begaafde middenvelder. Zijn toekomst was regelmatig voer voor speculatie en ook nu is dat dus weer het geval.

Italiaanse media menen dat Pogba zijn contract bij United niet wil verlengen, omdat hij terug wil naar Juventus. Mogen de fans dromen van zijn komst? Raiola reageerde er op typerende wijze op. 'Dromen is gratis, degenen die niet dromen zijn dood. Ik verbied niemand om te dromen, ik droom elk dag, dus laten we vooral dromen, dat is goed voor je. Dan zien we wel of ze realiteit worden', zei de zaakwaarnemer volgens Italiaanse media tijdens een bijeenkomst in Rome.

Raiola vindt het nu nog te vroeg voor speculaties en hield zich wijselijk op de vlakte. 'December is de maand van de dromen, met Kerst en de feestdagen. Het is nog te vroeg, laten we zien wat er gebeurt. Ik weet niet waarom, maar in Engeland worden zelfs de doden wakker als ik over Pogba praat. Dus het is beter er niet over te praten. Ook omdat een paar oud-spelers van Manchester United dan niks om over te praten hebben, als ze het niet over mij en Pogba kunnen hebben.'

De Ligt
Ook de toekomst van Matthijs de Ligt kwam ter sprake. De Oranje-international stond dinsdag op de voorpagina van Tuttosport, dat meldde dat Raiola met Juventus praat over het aanpassen van zijn contract. Het leidde tot speculaties over zijn toekomst. Raiola zaaide daar eerder nog twijfel over, maar wilde er nu niets over zeggen. 'Of hij bij Juventus blijft of dat hij vertrekt? We zouden dit interview in mei moeten doen... het is nu november. Het is niet het moment om daarover te praten.' 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer P. Pogba
Meer over P. Pogba
Meer M. de Ligt
Meer over M. de Ligt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.