Pogba maakt gehakt van bericht The Sun: 'Grote leugens om koppen te maken'

Reacties

Paul Pogba heeft woensdag via Twitter gereageerd op een verhaal dat hij Ole Gunnar Solskjaer zou hebben genegeerd na afloop van de pijnlijke nederlaag tegen Liverpool (0-5) van afgelopen zondag. De Franse middenvelder noemt een bericht van The Sun 'fake news'.

Pogba maakt gehakt van bericht The Sun: 'Grote leugens om koppen te maken'
© Pro Shots

De tabloid pakt uit met een verhaal dat Pogba furieus was nadat hij op de bank begon tegen Liverpool. Als invaller kreeg de 28-jarige sterspeler vervolgens een rode kaart en had hij een negatieve rol bij de vijfde goal van Liverpool. Na afloop zou hij wel zijn excuses hebben aangeboden bij zijn ploeggenoten voor zijn dramatische invalbeurt, maar zou hij Solskjaer bewust hebben ontlopen.

Pogba maakt nu gehakt van het verhaal van de Britse sensatiekrant met een post op Twitter. 'Fake news', staat in grote letters over de kop van The Sun heen. 'Grote leugens om koppen te maken', luidt de begeleidende tekst van de Franse middenvelder, die volgens hetzelfde verhaal ook de gesprekken over een nieuw contract zou hebben opgeschort. Zijn huidige verbintenis loopt eind dit seizoen af.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bij de speculaties over een mogelijk transfervrij vertrek van Pogba blijft het niet, want The Sun suggereert ook nog dat de slechte verhouding van José Mourinho met de 89-voudig international diens ontslag in 2018 bespoedigde. Nu zou ook Solskjaer volgens verschillende Engelse media niet langer de steun genieten van de belangrijkste spelers in de kleedkamer.

Vooralsnog mag de Noorse oud-spits wel aanblijven als manager van United en proberen het tij te keren in de laatste drie duels voor de interlandperiode, waarin Tottenham Hotspur, Atalanta Bergamo en Manchester City de tegenstanders zijn. Britse media schrijven woensdag dat de resultaten in die drie zware duels bepalend zijn voor de toekomst van Solskjaer.

Scholes
Pogba moest het na zijn rampzalige invalbeurt zelf ook ontgelden. Paul Scholes was vernietigend in zijn kritiek. 'Je vraagt je bijna af of we Pogba nog terug gaan zien in een United-shirt, zolang Ole de manager is. Hij heeft de laatste jaren voor zoveel onrust gezorgd door zijn contract niet te verlengen. Iedereen kent zijn talent, elke manager vertrouwt op hem. En dan doet hij dat als hij erin komt.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer P. Pogba
Meer over P. Pogba
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.