Pogba kan na kwartier alweer douchen: rood voor spijkerharde charge

Reacties

De dramatische middag van Manchester United wordt erger en erger. Paul Pogba liet zich van zijn slechtste kant zien tegen Liverpool.

Pogba kan na kwartier alweer douchen: rood voor spijkerharde charge
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
0 - 5
Liverpool
Liverpool

De ploeg van Jürgen Klopp walste in de eerste helft over United heen. Cristiano Ronaldo was zijn frustratie aan het einde van het eerste bedrijf niet de baas, hij ontsnapte aan een rode kaart toen hij stevig doortrapte terwijl Curtis Jones met de bal op de grond lag. De Portugees kwam weg met geel.

Ole Gunnar Solskjaer greep in de rust in bij United door Paul Pogba in te brengen voor Mason Greenwood. De Franse middenvelder was in de Champions League-wedstrijd tegen Atalanta Bergamo ook al op de bank begonnen, maar mocht het tegen Liverpool al direct na rust laten zien.

Maar ook na de hervatting bleef vrijwel alles misgaan voor United. Ronaldo zag een knappe goal afgekeurd worden, en Mohamed Salah maakte er al snel 0-5 van. In de 61ste minuut, zestien minuten na zijn invalbeurt, ging Pogba over de schreef. Hij kwam met gestrekt been in bij Naby Keïta, waarbij zijn noppen over de bal in het been van de Liverpool-middenvelder belandden. Keïta verliet het veld per brancard.

Arbiter Anthony Taylor gaf er in eerste instantie geel voor, omdat Pogba ook nog de bal raakte met zijn ingreep, maar na het terugzien van de beelden switchte hij toch naar direct rood. Het optreden van Pogba bleef zo beperkt tot iets meer dan een kwartier.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.