Raiola sluit vertrek De Ligt bij Juventus niet uit: 'Soms gaat dat zo'

Reacties

Het is geen uitgemaakte zaak dat Matthijs de Ligt Juventus na dit seizoen trouw blijft. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Mino Raiola in een interview met Tuttosport. 'Soms werkt de transfermarkt nu eenmaal zo.'

Raiola sluit vertrek De Ligt bij Juventus niet uit: 'Soms gaat dat zo'
© Pro Shots

De Ligt beschikt in Turijn nog over een contract tot de zomer van 2024, maar het is nog onduidelijk of de Oranje-international die verbintenis uitdient. 'De Ligt is een van de beste centrumverdedigers van Europa. Het kan zijn dat hij Juventus aan het einde van het seizoen verlaat, soms gaat dat zo', wordt Raiola geciteerd door de Italiaanse krant. De beruchte zaakwaarnemer gaat in het gesprek uitgebreid in op het transferbeleid van Juventus.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De Ligt maakte in 2019 voor 75 miljoen euro de overstap van Ajax naar de Italiaanse recordkampioen en speelde tot op heden 79 officiële duels in het shirt van Juventus, dat de jarenlange dominantie vorig seizoen doorbroken zag worden door Internazionale. De Oude Dame beleeft bovendien een dramatische start van de huidige jaargang met slechts een punt uit drie competitieduels.

Romagnoli
Volgens Raiola is het goed mogelijk dat AC Milan-verdediger Alessio Romagnoli de opvolger wordt van de 22-jarige De Ligt, die door zijn zaakwaarnemer niet wordt gekoppeld aan andere clubs. 'Het contract van Romagnoli loopt in juni af, dus hij zou de overstap naar Juventus kunnen maken. Het is ook een optie dat hij gaat samenspelen met De Ligt, maar het is dus nog niet zeker dat De Ligt bij Juventus blijft.'

Spelersprofiel

M. de Ligt


Geboortedatum:
12 augustus 1999
Leeftijd:
24
Geboorteplaats:
Leiderdorp
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,87 m
Gewicht:
89 kg
Huidige club:
Bayern München
Nationaal team:
Nederland
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.