Icardi toch weer buiten Inter-selectie: 'Er is iets nieuws gebeurd'

Reacties

De soap rond Mauro Icardi en Internazionale gaat toch nog even door. Trainer Luciano Spalletti heeft de Argentijnse aanvaller buiten de selectie gelaten voor het duel met Lazio van zondag. Icardi hervatte ruim een week geleden de training nadat hij zes weken ontbrak.

Icardi toch weer buiten Inter-selectie: 'Er is iets nieuws gebeurd'

De 26-jarige goalgetter leefde enige tijd in onmin met de directie van Inter, raakte zijn aanvoerdersband kwijt aan Samir Handanovic en kwam sinds begin februari niet meer in actie door een vermeende knieblessure. Vice-voorzitter Javier Zanetti gaf eerder deze week nog aan dat niets een rentree van Icardi meer in de weg stond.

Spalletti onthult nu dat er 'nieuwe dingen' zijn gebeurd tijdens de training deze week, wat hem heeft doen besluiten om Icardi nog niet mee te nemen. Wat er precies aan de hand is, is niet duidelijk. 'Kijkend naar wat er onlangs is gebeurd, inclusief vrijdag, kan Mauro zijn ploeggenoten nog niet helpen in deze wedstrijd. Hij moet nog terugkomen in ons trainingsritme.'

'Hij is lang niet bij ons geweest', vervolgde Spalletti op de persconferentie in aanloop naar het duel met Lazio. 'Op een bepaalde manier lijkt Mauro een nieuwe speler. Ik moet alles meenemen, vanaf de vorige periode tot aan vrijdag. Hij heeft met ons getraind, maar vrijdag is er iets nieuws gebeurd dat ik moet evalueren. Voor de komende wedstrijden moet ik nog zien wat ik beslis.'

Inter moet het zondag tegen Lazio ook stellen zonder onder anderen Stefan de Vrij en Lautaro Martínez, die tijdens de interlandperiode geblesseerd raakten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Meer M. Icardi
Meer over M. Icardi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.