Woedend Galatasaray deelt foto van blauw oog van Icardi

Reacties

De frustratie is groot bij Galatasaray na de topper tegen Fenerbahçe. De club van Hakim Ziyech spreekt schande van de wijze waarop is omgegaan met een dreun die Mauro Icardi incasseerde.

Woedend Galatasaray deelt foto van blauw oog van Icardi
© Pro Shots
Fenerbahçe
Fenerbahçe
0 - 0
Galatasaray
Galatasaray

Galatasaray heeft na de topper die in 0-0 eindigde een foto van Icardi gedeeld. De Argentijnse spits heeft een blauw oog overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Fenerbahçe. Het is het gevolg van een klap die hij kreeg van Alexander Djiku, de verdediger die Icardi hardhandig afstopte toen hij naar de bal wilde gaan bij een voorzet. Het moment werd niet opgemerkt door de arbitrage. Althans, er werd niet opgetreden.

Bij Galatasaray vinden ze dat simpelweg onbegrijpelijk. 'We delen hier wat door de arbitrage en vanuit de VAR-ruimte niet is opgemerkt ondanks 26 camera's. Het is beschamend. Hopelijk zullen degenen die het Turkse voetbal naar deze staat hebben gebracht zich op een dag schamen', stelt de club op zijn social media-kanalen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Fenerbahçe keurt het statement af. Vanuit de rivaal wordt op het moment gewezen waarbij Icardi na een duw van Djiku tegen de paal knalde. Het blauwe oog zou daar het gevolg van zijn. Fenerbahçe-spits Edin Dzeko reageert: 'Icardi raakte de paal met zijn hoofd en ze zetten hem zo op Instagram om te zeuren om een strafschop. Het typeert Galatasaray. Het is beschamend.'

Süper Lig

Stand Süper Lig 2023/2024

Turkije

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Galatasaray
34
30
3
1
80-21
+59
93
2
Fenerbahçe
34
28
5
1
89-31
+58
89
3
Trabzonspor
34
18
4
12
60-45
+15
58
4
Beşiktaş
35
16
6
13
48-42
+6
54
* Actueel tot en met 3 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.