Hudson-Odoi moet vrezen na nachtelijke escapade met model

Reacties

Callum Hudson-Odoi is volop in het nieuws in Engeland en de berichtgeving is niet bepaald positief. De negentienjarige aanvaller van Chelsea zou in de nacht van zaterdag op zondag zijn gearresteerd nadat een model dat bij hem op bezoek was onwel werd en de politie belde.

Hudson-Odoi moet vrezen na nachtelijke escapade met model
© Pro Shots

De Britse boulevardkrant The Sun pakte zondag uit met het verhaal. De politie kwam in groten getale naar het penthouse van Hudson-Odoi en ook een ambulance was aanwezig om de onwel geworden vrouw te verzorgen. Wat er precies gebeurd is, is nog niet bekend. De vrouw belde iets voor vier uur 's nachts de politie, die Hudson-Odoi bij aankomst arresteerde.

Volgens een van de bewoners van het complex waar Hudson-Odoi woont was er veel politie aanwezig en werd het zwembad op het dak van het gebouw met linten afgezet. De vrouw is naar het ziekenhuis overgebracht en in het huis van Hudson-Odoi is zondag nog uitgebreid onderzoek gedaan door de politie. Chelsea heeft nog niet gereageerd op het verhaal.

Hudson-Odoi is niet de eerste speler die in opspraak komt tijdens de coronalockdown in Engeland. Onder anderen Manchester City-verdediger Kyle Walker en Aston Villa-aanvoerder Jack Grealish kwamen al in de problemen. Hudson-Odoi was ook nog een van de eerste spelers die positief werd getest op het virus. Begin april was hij volledig hersteld.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer C. Hudson-Odoi
Meer over C. Hudson-Odoi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.