Historisch debuut krijgt vervelend staartje voor VVV'er Bastiaans

Aaron Bastiaans heeft een zware voetblessure opgelopen tijdens zijn memorabele debuut voor VVV-Venlo. De club maakt bekend dat de zeventienjarige aanvaller 'een groot aantal weken' is uitgeschakeld.

Bastiaans kwam afgelopen zaterdag voor het eerst in het veld namens de Limburgers, bij een 0-2 achterstand tegen PEC Zwolle. Hij scoorde al na drie minuten door de bal achter zijn standbeen binnen te werken. Daarmee werd Bastiaans de jongste scorende debutant voor VVV ooit.

De rust die Bastiaans uitstraalde bij de afwerking was bijzonder. 'Ik was zeker wel een beetje nerveus, maar ik probeerde zo kalm mogelijk te blijven en dat is redelijk gelukt vandaag', zei hij na afloop tegen FOX Sports.

Op dat moment kampte Bastiaans al met de blessure: vlak na zijn goal heeft hij zijn middenvoetsbeentje gebroken, zo blijkt nu.