Hilgers dupeert Twente tegen PSV met vliegende tackle

Reacties

Mees Hilgers heeft zijn team flink benadeeld in de topper tegen PSV. De centrumverdediger van FC Twente ging de fout in met een charge ten opzichte van Hirving Lozano.

Hilgers dupeert Twente tegen PSV met vliegende tackle
© Pro Shots
FC Twente
FC Twente
0 - 3
PSV
PSV

Hilgers kwam na ruim twintig minuten in eerste instantie nog heel goed weg met geel. Hij had een sliding ingezet nadat hij de bal te ver voor zich uit had gespeeld. Lozano was eerder bij de bal en was hard op zijn scheenbeen geraakt door de invliegende Hilgers. De VAR greep in en vroeg scheidsrechter Allard Lindhout naar het scherm te komen. Na het zien van de beelden besloot Lindhout direct rood te geven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

PSV heeft zo ruim een uur om het numerieke overwicht uit te buiten in Enschede. Lozano kwam met de schrik vrij na het duel met Hilgers en kon verder. Dat zal ook voor opluchting hebben gezorgd bij Peter Bosz in de aanloop naar de belangrijke week met wedstrijden tegen Sevilla en Feyenoord.

Volg de topper met VI Live.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.