Luis Enrique na ontslag Xavi: 'Ik blijf bij dezelfde mening'

Reacties

Luis Enrique leeft mee met Xavi. De trainer van Paris Saint-Germain kreeg vrijdag mee dat Barcelona hem op straat gezet heeft.

Luis Enrique na ontslag Xavi: 'Ik blijf bij dezelfde mening'

Xavi kreeg vrijdag van het bestuur van Barcelona te horen dat hij moet vertrekken, hoewel het er juist op leek dat hij zijn contract uit zou dienen. Vanwege uitspraken over de financiële situatie van Barcelona moet Xavi echter alsnog vertrekken.

Luis Enrique, oud-trainer van Barcelona, krijgt vrijwel altijd vragen over Barcelona als er iets aan de hand is in Catalonië en dat was na het ontslag van Xavi niet anders. 'Aan het einde van de wedstrijd tegen Barcelona (in de Champions League, red.) heb ik gezegd dat ik graag wilde dat Xavi zou blijven. Ik blijf bij dezelfde mening', wilde Luis Enrique daar kort over kwijt.

Barcelona-doelman Marc-André Ter Stegen deelde nog een sneer uit naar de Catalaanse media. Hij werd in een verhaal genoemd als een van de hoofdrolspelers die iets tegen Xavi zou hebben. Volgens het Catalaanse radioprogramma Barça Reservat maakte Ter Stegen bij de clubleiding zijn zorgen kenbaar over de richting waarin Barcelona ging. Ook zou Ter Stegen aan voorzitter Joan Laporta hebben gemeld dat Xavi sommige spelers persoonlijk aanpakte. De Duitser spreekt nu van onzin. 'Dit verhaal valt mijn persoonlijke waarden aan en ik tolereer niet dat iemand mijn naam gebruikt om een slechte sfeer te creeëren op basis van valse informatie. Als ik iets wil zeggen, zal ik dat altijd bij de persoon doen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.