Hendrix over interesse Bologna: 'Het zou een mooie stap zijn'

Reacties

Jorrit Hendrix heeft de belangstelling van Bologna na afloop van de strijd om de Johan Cruijff Schaal bevestigd. De 24-jarige middenvelder van PSV erkende dat het nu snel kan gaan.

Hendrix over interesse Bologna: 'Het zou een mooie stap zijn'

Vanuit Italië kwamen eerder deze week al berichten door dat Hendrix bij Bologna na Stefano Denswil, Mitchell Dijks en Jerdy Schouten de vierde Nederlander kan worden. 'Er is interesse, er is ook gesproken, maar het is nog even afwachten, op dit moment ben ik nog speler van PSV', zei de enkelvoudig international zaterdagavond.

Hendrix gaf echter toe dat het na zes jaar in de A-selectie van PSV een mooie stap zou kunnen zijn. 'Ik zit hier natuurlijk al heel lang en Italië heeft natuurlijk een heel mooie competitie. Het zou zeker een mooie stap kunnen zijn, maar zover is het nog niet. Zoals het er nu voorstaat ben ik er dinsdag nog gewoon bij.'

Daarmee doelde hij op de return in de tweede voorronde van de Champions League tegen FC Basel, waarin PSV een 3-2 voorsprong verdedigt. Het kan snel gaan als de transfer in een stroomversnelling komt. 'Dat weten jullie allemaal. Ik moet het nog even rustig afwachten en kan er verder niet te veel over zeggen.'

Hendrix vindt het niet lastig om voor PSV te voetballen terwijl de interesse van Bolgona speelt. 'Als je speelt, ben je professioneel en speel je gewoon. Je doet het voor een mooie club. Ook al heb je in je achterhoofd dat je misschien weggaat. Dan was ik misschien nog wel voorzichtiger geweest', sloot hij af met een knipoog.

Hendrix snapt Ajacieden wel: 'Ben drie keer over het randje gegaan'
'De verhoudingen zijn duidelijk: PSV is nog niet zo ver als Ajax'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.