PSV wacht op uitsluitsel van Pereiro, Bologna zet in op Hendrix

Reacties

PSV verwacht op korte termijn duidelijkheid van het kamp-Pereiro over een eventuele transfer naar Spartak Moskou. De Russen zijn bereid aan de vraagprijs van PSV te voldoen.

PSV wacht op uitsluitsel van Pereiro, Bologna zet in op Hendrix

Het is nu aan Pereiro en zijn zaakwaarnemer Pablo Casal om zich uit te spreken over een overgang naar Rusland. PSV verwacht binnen enkele dagen uitsluitsel van de Uruguayanen.

Doordat Pereiro deze week niet met PSV in actie kwam tegen FC Basel, is de spelmaker eventueel nog inzetbaar voor een andere club in een Europese voorronde. Spartak Moskou begint binnenkort in het voorportaal van de Europa League. Pereiro heeft bij PSV zijn rugnummer 7 al moeten afstaan aan Bruma en trainde deze week mee met Jong PSV. PSV bepaalde de vraagprijs voor Pereiro eerder deze zomer op vijftien miljoen, Spartak is bereid een bedrag te betalen dat daar in de buurt ligt.

Hendrix
Voor Jorrit Hendrix lonkt ondertussen een overgang naar Bologna. De Rossoblu hebben zich nog niet bij PSV gemeld, maar volgens Italiaanse bronnen is dat een kwestie van tijd. Met Hendrix zelf verwacht de middenmoter uit de Serie A er wel uit te kunnen komen. De club zou inmiddels een bod van circa zeven miljoen euro in voorbereiding hebben. Of dat genoeg is om instemming van PSV te krijgen, is de vraag.

Hendrix zou de vierde Nederlander worden bij Bologna. De club versterkte zich al met Stefano Denswil en Jerdy Schouten, terwijl het vorig jaar Mitchell Dijks al onder contract nam. Het contract van Hendrix bij PSV loopt tot 2021.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.