Hartman reageert in dartsuitzending op uitschakeling Ajax

Reacties

Quilindschy Hartman was donderdag te gast in de studio van Viaplay, dat het WK Darts uitzendt. Daar zag de verdediger van Feyenoord dat Ajax zich blameerde in het toernooi om de TOTO KNVB-beker

Hartman reageert in dartsuitzending op uitschakeling Ajax
© Viaplay
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Vincent van der Voort, die Ajax een warm hart toedraagt, zei doodziek te zijn van de nederlaag tegen derdedivisionist USV Hercules. En Hartman? 'We zaten het samen te kijken en het was niet best inderdaad', zei de verdediger.

Dat wil niet zeggen dat Hartman het fijn vindt dat Ajax eruit ligt. 'Ik had graag tegen ze gespeeld eigenlijk, want dat zijn de leukste wedstrijden. Ik zit er niet mee, maar ik had het zeker leuk gevonden om nog tegen ze te spelen.'

In tegenstelling tot Ajax zien we Feyenoord na de jaarwisseling weer terug in het bekertoernooi. In de achtste finale wacht een kraker tegen de winnaar van de onderlinge ontmoeting tussen PSV en FC Twente.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.