Grimmig oefenduel: bebloede Argentijn woedend op Son

Reacties

Heung-min en Gonzalo Montiel hebben het tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tussen Sevilla en Tottenham Hotspur in Zuid-Korea met elkaar aan de stok gekregen. Son gaf volgens Montiel bewust een elleboogstoot en zocht hem even later woedend op.

Grimmig oefenduel: bebloede Argentijn woedend op Son
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
1 - 1
Sevilla
Sevilla

In de 43ste minuut was Son aan de bal en leek hij Montiel van zich af te schudden. Daarbij gebruikte hij zijn arm, waardoor de verdediger van Sevilla neerging. In de herhaling was te zien dat Son hem hard raakte. Montiel hield er een bebloed gezicht aan over.

Toen de scheidsrechter voor rust had gefloten, ging Montiel verhaal halen bij de Zuid-Koreaan. Hij zei iets tegen Son, waar de aanvaller fel op reageerde. Er volgde een opstootje tussen verschillende spelers. Montiel keerde in de tweede helft niet meer terug op het veld. Het incident had er waarschijnlijk niet veel te maken: Julen Lopetegui voerde veel wijzigingen door.

Het duel eindige uiteindelijk in 1-1. Harry Kane opende in de 50ste minuut de score na een assist van Son, Ivan Rakitic maakte in de 64ste minuut gelijk.

Oordeel zelf over het incident:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Sevilla
Meer over Sevilla
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Meer Son Heung-Min
Meer over Son Heung-Min
Meer G. Montiel
Meer over G. Montiel
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.