Spurs eert clubicoon Son na mijlpaal van vierhonderd officiële duels

Reacties

Sommige spelers zijn niet meer weg te denken bij hun club. Zo ook Heung-min Son. De Zuid-Koreaan werd na zijn vierhonderdste officiële wedstrijd voor Tottenham Hotspur op prachtige wijze geëerd.

Spurs eert clubicoon Son na mijlpaal van vierhonderd officiële duels

Toen Spurs medio 2015 een nog jonge, veelbelovende aanvaller uit de Bundesliga zal niemand hebben durven vermoeden dat de reis van Son zo succesvol zou zijn. Dertig miljoen euro kostte de polyvalente spits, maar iedere stuiver is hij waard gebleken. De aanvoerder van de Noord-Londense topclub speelde midweeks alweer zijn vierhonderdste wedstrijd voor de club.

Zaterdag zette Spurs de sympathieke spits in het zonnetje. Dat deed het met een prachtig eerbetoon van een paar ex-collega’s. ‘Een geweldige mijlpaal. Gelukkig heb ik een groot deel van je wedstrijden mee mogen maken. Blijf zo doorgaan’, sprak Harry Kane, die inmiddels naar Bayern München is getrokken.

Ook Dele Alli, Hugo Lloris, Eric Dier en Christian Eriksen toonden hun respect voor het clubicoon. Net als Jan Vertonghen: ‘Je bent een clubicoon. Ik ben trots dat ik zoveel jaren met je heb mogen spelen. In de kleedkamer ben je zo belangrijk. Nu ook aanvoerder, dat is een prachtige mijlpaal.’

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.