Griezmann haalt zijn gelijk, penaltyflater toptalent Kean

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Griezmann haalt zijn gelijk, penaltyflater toptalent Kean

Antoine Griezmann raakte dinsdagavond nog in opspraak. De rivaliteit tussen de Atlético Madrid-aanvaller en Real Madrid-verdediger Raphaël Varane zou dusdanig groot zijn dat de spits vertikte zijn collega-international te feliciteren met het winnen van de Champions League. Althans, dat was wat werd opgeschreven door internationale media. Griezmann toont nu de beelden die verborgen bleven:

• Deze beelden werden een dag eerder de wereld ingeslingerd:

Moise Kean heeft naam gemaakt als hét toptalent van Juventus. En zelfs wonderkinderen hebben weleens een mindere dag, zo bleek deze woensdag. De zeventienjarige Italiaan miste op een cruciaal moment in de strafschoppenserie tegen Fiorentina, de tegenstander van Juventus Onder-19 bij de play-offs om de titel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Dan denken de terreinknechten van Werder Bremen na het seizoen eindelijk rustig aan het werk te kunnen en dan krijg je dit. Een mooie gelegenheid voor de Duitse club om te dromen over de komst van Harry The Hurricane Kane.

• Precies 22 jaar geleden vierde Edwin van der Sar zijn debuut in Oranje. Nederland leed die dag een beschamende 1-0 nederlaag tegen Wit-Rusland in de EK-kwalificatie. Sergey Gerasimets, een naam die vaak terugkomt in voetbalquizzen in den lande, was de maker van het doelpunt. Van der Sar zou zich opwerken tot recordinternational, een status die hij vrijdag definitief kwijtraakt aan Wesley Sneijder.

• Miami Beckham United, het consortium onder leiding van David Beckham dat een Major League Soccer-club uit de grond wil stampen, heeft van de lokale overheid toestemming gekregen om voor negen miljoen dollar een terrein te kopen waar het stadion van de club zal verrijzen. Volgens het plan-Beckham is de bouw in 2021 afgerond. Het is nog onduidelijk wanneer de club toetreedt tot de Amerikaanse voetbalpiramide.

Hier moet het stadion van de Beckham-club komen.
Hier moet het stadion van de Beckham-club komen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.