Ronaldo lost Messi af, Hummels wil degradatievoetbal spelen

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ronaldo lost Messi af, Hummels wil degradatievoetbal spelen

'Ajax hoeft mij niet te bellen' 
Henk ten Cate lag lang op pole position om de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal te worden, maar die functie ging uiteindelijk naar Dick Advocaat. Ten Cate besloot daarna zijn contract bij Al-Jazira te verlengen. Ajax, dat door het naderende vertrek van Peter Bosz hoogstwaarschijnlijk op zoek moet naar een nieuwe trainer, hoeft hem niet te polsen, zo geeft hij aan tegenover de NOS.

Cristiano Ronaldo kende een ongelooflijk succesvol seizoen en gaat zijn eeuwige rivaal Lionel Messi dit jaar nu ook aftroeven op de cover van FIFA 2018. Het videospel heeft na vier jaren met Messi op de cover nu de voorkeur aan de Portugese superster, die ook de hoofdpersoon is in deze fraaie trailer.

'Ik zou graag eens tegen degradatie willen strijden'
• Mats Hummels speelt zijn gehele carrière al om het kampioenschap in Duitsland. Met vier landstitels in zijn prijzenkast heeft de 28-jarige verdediger weinig te klagen zou je zeggen, maar Hummels vindt het maar wat saai. Liever zou de wereldkampioen eens voor lijfsbehoud willen voetballen. 'Met Dortmund heb ik in het seizoen 2014/15 wel eens achttiende gestaan. Het gaf een goed gevoel om je daaruit te knokken. Ik weet alleen niet alleen niet hoe is als je het niet redt.'

Kevin Strootman had net als de andere Oranje-internationals de dag vrij om even stoom af te blazen tussen de duels met Ivoorkust en Luxemburg door. De AS Roma-middenvelder maakte van de gelegenheid gebruik om zijn oude Sparta Rotterdam-ploeggenoot Nathan Rutjes weer eens op te zoeken.

Heurelho Gomes werd op de clubsite van Watford flink aan de tand gevoeld over zijn carrière, zijn ploeggenoten en zijn toekomst. Wie de meest invloedrijke persoon in zijn loopbaan was? Guus Hiddink. De grootste grappenmaker in de Watford-selectie? Nordin Amrabat. Beste spits die hij ooit tegenover zich had? Didier Drogba.

• De duels in de Primera División worden komend seizoen met deze bal afgewerkt.

• Tja, dat is eens wat anders dan een reguliere huldiging. In Ghana is een kerkdienst gehouden om God te bedanken voor het voetbal van Chelsea, de Premier League-kampioen. Of rebel Diego Costa ook een heilige status heeft gekregen bij de Ghanezen is onduidelijk...

'Real Madrid heeft het beste seizoen in de Champions League achter de rug en was ook op basis van de finale de terechte winnaar. Maar je kunt dit team niet vergelijken met het Barcelona van Pep Guardiola. Dat was echt een geweldige ploeg.'
Ronald Koeman werd maandag bij een golfevenement gevraagd naar zijn mening over het succes van Real Madrid. De Everton-manager is onder de indruk, maar verkiest de succesploeg van zijn voormalige ploeggenoot Pep Guardiola nog altijd boven die van Zidane. (Sport)

• Dan gaan we naar een speciale categorie: zo vader, zo zoon. Cristiano Ronaldo junior heeft goed gekeken naar zijn vader en dolt wat andere kinderen in Estadio Santiago Bernabéu.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Carrick junior geeft zijn vader dan weer het goede voorbeeld. De 35-jarige Michael Carrick behoort tot de oude garde en had zondag zelfs zijn eigen testimonial bij Manchester United, maar moet gewoon mee met de tijd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Clarence Seedorf gaf zondag bij de speciale wedstrijd voor Carrick acte de présence op Old Trafford. Of dit kind daar achteraf zo blij mee was, is maar de vraag.

• De Champions League-beker is binnen, dus tijd voor een nieuwe coupe. Cristiano Ronaldo toont zijn nieuwe kapsel aan zijn volgers op Instagram.

Do you like it??????😉

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

• Bij de testimonial van Michael Carrick doken plots een aantal nieuwe talenten op. Tussen alle grote namens speelden ook Michael Cartick en Clarence Seadorf mee. Bovendien zat er een nieuwe trainer op de bank met de naam Harry Rednapp.

• Girona FC schreef zondag clubhistorie door voor het eerst te promoveren naar de Primera Division. Dat werd groots gevierd in Catalonië.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.