Kapper wil Aubameyang niet bij PSG, Podolski in de hekken

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Kapper wil Aubameyang niet bij PSG, Podolski in de hekken

'Hij moet in Dortmund blijven. Hij laat me altijd invliegen om hem te knippen. Ik vind die tripjes leuk en die zouden dan wegvallen. Maar het meest hou ik van het Duitse bier. Dat drink ik altijd als ik in Dortmund ben. Dat zou ik gaan missen.'
• De Parijse kapper Gérald Lérandy, sinds 2010 verantwoordelijk voor het kapsel van Pierre-Emerick Aubameyang, hoopt niet dat de Gabonese spits verkast naar Paris Saint-Germain. De Parijse club zou hem voor 75 miljoen willen weghalen bij Borussia Dortmund (Bild).

Lukas Podolski speelde zaterdag zijn laatste wedstrijd voor Galatasaray. De Duitse aanvaller, die in Japan zijn carrière vervolgt, was niet de beroerdste om zijn fans een uniek fotomomentje te bezorgen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• De ventieltrap viert zaterdag zijn twintigste verjaardag. Precies twee decennia geleden deed Roberto Carlos de voetbalwereld versteld staan met zijn rake vrije trap tijdens Brazilië - Frankrijk. Dat gebeurde tijdens het Tournoi de France, een voorbereidingstoernooi voor het WK 1998 dat werd gewonnen door Engeland.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Liverpool bestaat zaterdag precies 125 jaar, zo weet ook Georginio Wijnaldum.

• Valentino Rossi staat tijdens de MotoGP van Italië stil bij het afscheid van Francesco Totti bij AS Roma.

• De Belgische nationale ploeg is na vrijdagavond helemaal zen. Na hun eerste training kregen de spelers namelijk yogales van oud-tennisster Sabine Appelmans. 'Yoga is momenteel heel populair bij sporters, maar minder in het voetbal. Voor de voetballers is het toch een vrij nieuwe ervaring', legt Appelmans uit. Ze gaf ook toe dat ze geen professional is. 'Ik ben geen echte yogalerares, maar ik doe het wel heel veel.' (Sporza)

Zinedine Zidane doet er alles aan om de spelers van Real Madrid tot op het bot te motiveren voor de Champions League-finale tegen Juventus van zaterdagavond. Vrijdag nam hij voorafgaand aan de training tijd voor een peptalk: 'Voor mij is het belangrijkste wat jullie hebben gedaan om in die finale te komen. De finale zelf is niet het belangrijkste. We hebben veel motivatie en we gaan het laten zien. Het belangrijkste was om in die finale te komen en dat is jullie gelukt.' (BeIN Sports)

'Je ziet in zijn ogen dat hij helemaal niet tevreden is'
• Manchester City moet komend seizoen een prijs pakken. Dat is de missie van manager Pep Guardiola, meent middenvelder Yaya Touré. 'Hij gaat zichzelf tot het uiterste uitdagen. We weten dat het lastig gaat worden, maar we gaan er alles aan doen. Als je niet fit genoeg bent of je komt binnen met de verkeerde mentaliteit, dan ruikt hij dat. Dan kom je in de problemen. Met hem is er geen plek voor excuses.' (Sky Sports)

Mario Götze blaast vandaag 25 kaarsjes uit. Voor hem is te hopen dat hij komend jaar wat meer geluk heeft. Afgelopen seizoen stond de Duitse middenvelder veelal buitenspel bij Borussia Dortmund vanwege blessures.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.