Ronaldo heeft geen probleem met Messi, Heitinga op de trappers

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ronaldo heeft geen probleem met Messi, Heitinga op de trappers

'Ik ben geen vriend van Lionel Messi, maar we hebben een goede relatie.'
Cristiano Ronaldo wijst tegenover FOX Argentina de suggestie van de hand dat hij problemen heeft met Messi. 'We gaan niet samen eten en we komen niet bij elkaar over de vloer, maar ik heb veel respect voor hem. Ik zie hem als een collega, niet als een rivaal.'

• We kunnen hier natuurlijk grappen gaan maken dat hij over the hill is, maar dat doen we niet. John Heitinga is namelijk bezig met een zeer nobel doel, geld inzamelen voor de strijd tegen kanker. En dus zit de oud-international zich op zijn fiets in het zweet te werken op de Alpe d'Huez.

• Het is geen unieke grap meer om een heel team op marktplaats te zetten, of een trainer. Maar we zien de NEC-bus te koop staan… Wederom een actie van een grapjas? Nee, de inmiddels naar de Jupiler League gedegradeerde club wil echt af van het vervoersmiddel want er is een nieuwe op komst. 'De grap is dus, dat het geen grap is', klinkt het van BetuweExpress, de eigenaar van de bus in De Gelderlander.

• Oranje is op weg naar de volgende uitdaging.

• Juventus-middenvelder Sami Khedira heeft in de aanloop naar de Champions League-finale in Cardiff nog maar even in herinnering geroepen hoe hij door de Real Madrid-fans is behandeld tijdens zijn verblijf in Santiago Bernabéu. 'De technische staf waardeerde me, maar van de aanhang kreeg ik die waardering niet', aldus Khedira, die in 2015 van Madrid naar Juventus verhuisde. 'Als ik tien duels goed speelde, was ik arrogant. Als ik de elfde minder speelde, werd er afgevraagd of ik wel goed genoeg was voor deze club.'

• Als je bij een Turkse bekerfinale steward zijn, dan kan je daar ondersteboven van zijn.

'Als ze cheerio moeten zeggen tegen deze twee spelers, dan is dat het juiste besluit.' 
• Clublegende Martin Keown zal er niet al te rouwig om zijn als Alexis Sánchez en Mesut Özil Arsenal verlaten (BBC).

• En dan zie je tijdens een videochat ineens het onderwerp van gesprek ten tonele verschijnen. Zo praat je over het juichen van bijvoorbeeld Cristiano Ronaldo en zo verschijnt de Portugees in beeld.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.