Goal van verhuurde Stanisic tegen Bayern frustreert Tuchel

Reacties

Dat het uitgerekend Josip Stanisic is die voor Bayer Leverkusen heeft gescoord tegen Bayern München, is voor Thomas Tuchel lastig te verkroppen. De trainer van de nummer twee van de Bundesliga pleitte na de pijnlijke nederlaag tegen de concurrent voor een andere aanpak.

Goal van verhuurde Stanisic tegen Bayern frustreert Tuchel
© Pro Shots
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen
3 - 0
Bayern München
Bayern München

Het was Stanisic die voor Leverkusen de score opende tegen Bayern (3-0). De rechtsback werkte de bal van dichtbij voorbij Manuel Neuer uit een voorzet van Robert Andrich. Stanisic vierde zijn treffer amper, hij verontschuldigde zich direct richting zijn eigenlijke werkgever door zijn handen excuserend de lucht in te steken. De Kroatisch international is dit seizoen door Bayern verhuurd aan Leverkusen.

'Ik heb het al vaak gezien dat uitgerekend de verhuurde speler bij een doelpunt betrokken is', zei Tuchel tegenover de Duitse pers over de openingsgoal van Stanisic. 'In Engeland is er een goed gebruik: spelers die verhuurd worden, kunnen niet in actie komen tegen hun eigen club. Dat is in mijn ogen logisch. Jammer genoeg is die regel er niet in Duitsland. Nu zijn wij daar vandaag het slachtoffer van', aldus de balende trainer van Bayern.

In de spelerstunnel werd Stanisic na het laatste fluitsignaal nog aangesproken door Leroy Sané. 'Sinds wanneer kun jij scoren?', klonk het. Stanisic zelf was ook verrast door zijn doelpunt, gaf hij lachend toe. 'Ik liep gewoon naar die plek, er zat niet echt een idee achter. Maar de bal kwam door en toen dacht ik: nu kan ik net zo goed scoren.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayer Leverkusen
Meer over Bayer Leverkusen
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.